Sepeti Gizle
Toplam: 0,00 TL
Alışverişi Tamamla

Ekmek Pizzası Tarifi

24/03/2022
Ekmek Pizzası Tarifi
 
Klasik Beyaz Peynir - 600 Gr
 
İnek Tereyağı - 500 Gr.
 
Taze Kaşar - 700 Gr.
 
15'li Gezen Tavuk Yumurtası

Malzemeler:

Süt Konağı ® İnek Tereyağı
‑ 1 adet Süt Konağı ® Yumurta
Süt Konağı ® Taze Kaşar
- Süt Konağı ® Klasik Beyaz Peynir
Süt Konağı ® Kırmızı Pul Biber
Süt Konağı ® Kara Biber
- Bayat ekmek
- Domates
- Maydanoz
- Yeşil sivri biber
- Tuz
 

Hazırlanışı:

1. Bayat ekmekler dilimlenir.
2. Bir kaba Süt Konağı ® Yumurtası kırılır, içerisine sırasıyla; doğranmış domates, biber, maydanoz, ezilmiş Süt Konağı ® Klasik Beyaz Peyniri ve rendelenmiş Süt Konağı ® Taze Kaşar Peyniri eklenir.
3. Daha sonra Süt Konağı ® Karabiber, Süt Konağı ® Kırmızı Pul Biber ve tuz eklenerek güzelce karıştırılır.
4. Oda sıcaklığında bekletilmiş Süt Konağı ® İnek Tereyağı dilimlenmiş ekmeklerin üzerine sürülür.
5. Hazırlanan karışım bir kaşık yardımıyla ekmeklerin üzerine ilave edilip, önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirilir.  Afiyet Olsun.
 

Ürünler

    Kara Biber - 150 GrKara Biber - 150 Gr
    18,50 TL
      Klasik Beyaz Peynir - 600 GrKlasik Beyaz Peynir - 600 Gr
      77,00 TL
        Taze Kaşar - 700 Gr.Taze Kaşar - 700 Gr.
        87,00 TL
        Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?