Malzemeler:
‑ Süt Konağı ® İnek Tereyağı
‑ 1 adet Süt Konağı ® Yumurta
‑ Süt Konağı ® Taze Kaşar
- Süt Konağı ® Klasik Beyaz Peynir
‑ Süt Konağı ® Kırmızı Pul Biber
‑ Süt Konağı ® Kara Biber
- Bayat ekmek
- Domates
- Maydanoz
- Yeşil sivri biber
- Tuz
Hazırlanışı:
1. Bayat ekmekler dilimlenir.
2. Bir kaba Süt Konağı ® Yumurtası kırılır, içerisine sırasıyla; doğranmış domates, biber, maydanoz, ezilmiş Süt Konağı ® Klasik Beyaz Peyniri ve rendelenmiş Süt Konağı ® Taze Kaşar Peyniri eklenir.
3. Daha sonra Süt Konağı ® Karabiber, Süt Konağı ® Kırmızı Pul Biber ve tuz eklenerek güzelce karıştırılır.
4. Oda sıcaklığında bekletilmiş Süt Konağı ® İnek Tereyağı dilimlenmiş ekmeklerin üzerine sürülür.
5. Hazırlanan karışım bir kaşık yardımıyla ekmeklerin üzerine ilave edilip, önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirilir. Afiyet Olsun.