Malzemeler:
Hazırlanışı:
1- Süt Konağı ® 1.5 lt. Süt tencereye alınarak pişirilir.
2- Yarım Su Bardağı Süt Konağı ® Pirinç yıkanıp 2 su bardağı su ile lapa bir kıvam alana kadar haşlanır.
3- Pişen sütün içine pişen pirinçler ve toz vanilya eklenir.
4- Başka bir kabın içine nişastayı yarım su bardağı soğuk süt ile açarak kaynayan sütlaçın içine eklenip karıştırılır.
5- Bu sırada Süt Konağı ® Kavrulmuş Fındığı toz kıvam alana kadar robottan geçirilir.
6- Kaynayan sütlaçın içine son olarak şeker ilave edilip kaynatılır.
7- Son aşama tencerede pişen sütlaçı minik güveçlerin içine koyarak180 derecede fırına atılıp üstü kızarana kadar pişirilir. Afiyet Olsun.