300 TL ve üzeri KARGO BEDAVA!
Sepeti Gizle
Toplam: 0,00 TL
Alışverişi Tamamla

Kaypancak Tarifi - Kıymalı Sarımsaklı Yoğurtlu

08/05/2021

Kaypancak Tarifi - Kıymalı Sarımsaklı Yoğurtlu

Malzemeler
  • - Süt Konağı ® Kaypancak
  • - Süt Konağı ® Yoğurt
  • - Süt Konağı ® Tereyağı
  • - 1 Litre Su
  • - 200 Gr. Kıyma
  • - 1 Soğan
  • - 2 Diş Sarımsak
  • - Süt Konağı ® Pul Biber
  • - Süt Konağı ® Nane
  • - Tuz
Hazırlanışı
  1. 1. Kıymalı harç için; Kıyma tavaya alınır, rengi değiştikten sonra yemeklik doğranan soğan eklenir. Soğanların rengi döndükten sonra Süt Konağı ® Pul Biber, Süt Konağı ® Nane ve tuz eklenerek kavrulur.
  2. 2. Kaypancak için; 1 Litre kaynayan suyun içine Süt Konağı ® Kaypancak eklenir ve haşlanır.
  3. 3. Sarımsaklı Yoğurt için; Süt Konağı ® Yoğurt çırpılır ve içine 2 diş sarımsak eklenerek karıştırılır.
  4. 4. Sos için: Süt Konağı ® Tereyağı tavada eritilir, üzerine Süt Konağı ® Pul Biber ve Süt Konağı ® Nane eklenir.
  5. 5. Süzülen kaypancak yoğurtla karıştırılarak servis kabına alınır. Üzerine kıymalı harç ve sos eklenerek servis edilir. Afiyet Olsun.

Ürünler

    Kaypancak - 400 gKaypancak - 400 g
    12,50 TL
      İnek Tereyağı - 500 Gr.İnek Tereyağı - 500 Gr.
      42,00 TL
        Nane - 60 GrNane - 60 Gr
        6,00 TL