Sepeti Gizle
Toplam: 0,00 TL
Alışverişi Tamamla

Köri Soslu Tavuklu Tagliatelle

26/11/2021
Köri Soslu Tavuklu Tagliatelle

Malzemeler

Hazırlanışı

  1. 1. Tavuk göğsü küp küp doğranarak tavaya alınıp sotelenir.
  2. 2. Ayrı bir tencerede kaynatılan 1 litre suya Süt Konağı ® Tagliatelle atılır, 7 dakika haşlanır.
  3. 3. Bu sırada sos tenceresinde eritilen Süt Konağı ® Tereyağı'na un eklenir ve kokusu çıkana kadar kavrulur.
  4. 4. Kavrulan unun üzerine Süt Konağı ® Günlük Süt, karabiber, köri ve tuz eklenip kaynayana kadar karıştırılır.
  5. 5. Sotelenmiş tavuğun üzerine sırasıyla sos ve haşlanıp süzülen Süt Konağı ® Tagliatelle eklenir. Afiyet Olsun.

Ürünler

    Kara Biber - 150 GrKara Biber - 150 Gr
    18,50 TL
      Günlük İnek Sütü - 3 KgGünlük İnek Sütü - 3 Kg
      45,00 TL
      Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?