Doğal Tam Yağlı Dilimli Kaşar 250 Gr.
Sulu haşlama metodu kaşar üretiminde çok güvenilir bir metoddut.12 kg sütten 1kg kaşar elde edilir. Oldukça besleyici, yağlı ve kıvamlıdır.
Kaşar, kalsiyum ve çinko kaynağıdır.
Kaşar peyniri her anlamda beyaz peynire besinsel açıdan daha üstündür. Çünkü serum proteinleri kaşar peynirinde mevcuttur
Kaşar peyniri yapılır iken sütün Sıcaklığı 60-65 derece arasındadır ve bu sıcaklıkta kalsiyum oranları ve besin değerlerinde düşüş olmaz.
Köylerden şehirlere göç etmemizle birlikte doğal gıda tüketimimizin yerini katkı maddeleri ile raf ömrü uzatılmış endüstriyel gıdalar almıştır. Endüstriyel gıdaların tüketiminden kurtulup doğal ürünlerle beslenebilmek için 'SÜT KONAĞI' markamızla ilk doğal ürün çalışmamızı istifadenize sunduk. DOĞAL SÜT tüketebilmeniz ve kendi DOĞAL YOĞURDUNUZU yapabilmeniz için Bafra Sürmeli Organik Köyümüzdeki ineklerimizden elde ettiğimiz işlem görmemiş günlük doğal tam yağlı ÇİĞ SÜTÜNÜZÜ evlerinize kadar teslim ediyoruz. Uzmanlar günde iki bardak 'Doğal Süt' tüketmemizin önemini vurgulamaktadırlar. Doğal gıdalarla beslenme bilincini hep birlikte yaygınlaştırmak ve sağlıklı yaşamak için Süt Konağı DOĞAL ÇİĞ SÜTÜYLE hizmetinize hazırdır